Fuji Motosuko Resort

Fuji Motosuko Resort

Ved foden af Fuji-bjerget ligger Fuji Motosuko Resort, der hvert forår lægger grund til et smukt syn, som japanere i tusindvis kommer for at nyde. Fuji Motosuko Resort består nemlig af enorme blomsterbede med 800.000 eksemplarer af blomsterarten kaldet krybende floks, som findes i hvide, lyserøde, blå og lilla nuancer, og det er særligt den lyserøde udgave, der dominerer i denne enorme park, hvorved området skiller sig fuldkommen ud fra de ellers grønne omgivelser. Blomsterne er desuden blevet plantet således, at farverne skaber mønstre, når man ser stedet oppefra.

Krybende floks blomstrer i april og maj, hvor Fuji Motosuko Resort holder en festival kaldet Fuji Shibazakura Festival (shibazakura er det japanske navn for krybende floks), og i denne periode er der både forskellige events og aktiviteter, der trækker besøgende til fra nær og fjern. Det er dog de mange blomster, der er den absolutte hovedseværdighed, og disse kan blandt andet beundres fra et podium, der giver et øvre udsyn ud over stedet, hvor man også kan se Fuji-bjerget i baggrunden. Der findes sågar en miniudgave af Fuji-bjerget lavet af krybende floks i Fuji Motosuko Resort. 

Fuji Motosuko Resort ligger flere kilometer fra den nærmeste togstation, og den nemmeste måde at komme dertil er med bil eller bus. Der går busser til parken fra Kawaguchiko station flere gange dagligt i festivalperioden, og turen dertil tager cirka en halv time. Eftersom stedet er yderst populært i denne tid kan der dog opstå trafikpropper

Total Page Visits: 659 - Today Page Visits: 1