Hamarikyu Gardens

Hamarikyu Gardens

Hamarikyu Gardens er en 250.000 kvadratmeter stor park beliggende i Tokyo, der oprindeligt blev anlagt som et naturområde tilhørende Tokugawa-shogunen, men da shogunatet blev væltet sidst i 1800-tallet, blev området overdraget til Kejseren, før man besluttede sig for at anlægge en park, der blev tilgængelig for offentligheden i 1946. I dag bærer parken stadig spor efter dens fortidige anvendelse - blandt andet fordi parken består af forskellige landskabshaver samt en lille ø med et tehus, hvor det er muligt for besøgende at nyde en kop te. Selve parken er imidlertid også en ø, eftersom den er omringet af vandet fra Tokyo-bugten, der indrammer parken som en voldgrav.

For at komme frem til Hamarikyu Gardens skal man derfor krydse en af de tilhørende broer, der leder frem til de to hovedindgange, men det er dog også muligt at komme frem til parken med havnebusser. Som en bypark er Hamarikyu Gardens populær året rundt, men det er især træernes farveskift om efteråret, der trækker mange besøgende til. Parken er også et godt sted at betragte udsynet til de nærliggende skyskrabere.

De to hovedindgange ligger nærmest Shiodome station, der dog er en del af Tokyos metrosystem. Den nærmeste togstation er JR Shimbashi station under 1 kilometer væk.

Total Page Visits: 428 - Today Page Visits: 1