Mizumoto Park

Mizumoto Park

Mizumoto Park ligger i Tokyos Katsushika-distrikt og er med sine 933.500 kvadratmeter den største park i hovedstaden. Parken åbnede i 1965 og udgør et landområde langs Oba-floden, der slår en bue omkring parken, der således er omgivet af vand mod nord, øst og syd. Små forgreninger af floden løber faktisk igennem parken. Kun den vestlige sektion grænser op til et byområde, men grundet sin størrelse er Mizumoto Park hjemsted for over 19.000 træer, og er altså et forholdsvis stort naturområde, hvor folk blandt andet kommer for at slappe af, tage på skovtur, løbe, fiske eller se på nogle af alle de vilde fugle, der befinder sig i området.

Om foråret er parken et populært sted at nyde kirsebærtræernes blomstring, mens det om efteråret er bladenes farveskift, der trækker folk til. Et sort åbent område midt i parken gør det desuden muligt at afholde forskellige arrangementer. Her ligger desuden legepladser, en planteskole og sågar en række mindre marker. I Mizumoto Park finder man også en telefonboks, der efter sigende skulle være hjemsøgt.

Mizumoto Park ligger 3 kilometer fra den nærmeste station, som er Kanamachi station, og det vil derfor tage over en halv time at gå dertil.

Total Page Visits: 302 - Today Page Visits: 1