Kimono Forest

Kimono Forest

Trods navnet er Kimono Forest ikke en skov af kimonoer, men derimod en strækning bestående af 600 søjler med mønstret stof, der i 2013 blev installeret uden for Arashiyama station i Kyoto med det formål at imitere de nærliggende bambuslunde, som Arashiyama netop er kendt for. Søljerne er to meter høje gennemsigtige cylindre, der indvendigt er beklædt med 32 forskellige typer stof med farverige mønstre, som man normalt finder på traditionelle kimonoer, og af den grund har stedet altså fået tilnavnet Kimono Forest.

På hver side af den cirka 50 meter lange strækning står der nemlig søjler, så man får fornemmelsen af, at man er omgivet af stammer, og når mørket faldet på, er disse endda lyst op, så stemningen bliver forandret, da det derimod virker som om, at man går rundt blandt enorme lanterner.

Selvom passagen af søjler strækker sig langs Arashiyama stations sydlige sektion, så er der generelt søjler overalt ved stationen, hvor der oven i købet findes et fodbad på perronen. I nærheden kan man faktisk også leje kimonoer.

Total Page Visits: 172 - Today Page Visits: 1