PL Peace Tower

PL Peace Tower

PL Peace Tower

Dai Heiwa Kinen To, bedre kendt som PL Peace Tower eller Large Peace Tower, er et 180 meter højt monument i skikkelse af et tårn med et forvredet design. Der er tale om et mindesmærke lavet af beton, der er blevet støbt uden om stål, til ære for alverdens krigsofre. Tårnet blev opført i 1970 i byen Tondabayashi uden for Osaka som en del af Perfect Liberty kirken, der har hovedsæde hér (PL er en forkortelse af Perfect Liberty).

Tårnets fod er åben for offentligheden og minder mest af alt om en kirke. Her har man mulighed for at købe billet og med elevator at komme frem til tårnets midte i omkring 80 meters højde, der består af en række etager med udsigt ud over området, ligesom man her bliver sat ind i kirkens historie og formål. Det er også hér man finder gyldne kister med alle de kendte navne på samtlige mennesker, der nogensinde har mistet livet på grund af krig, så man samtidig kan bede for dem og for fred. Tårnet indeholder dog endnu et dæk i cirka 135 meters højde, men dette er ikke åbent for offentligheden - kun for medlemmer af kirken, så for at komme derop skal man tegne et medlemskab - altså melde sig ind i Perfect Liberty kirken.

Hvert år den 6. juli afholder man ved PL Peace Tower et af verdens største fyrværkerishows til ære for kirkens grundlægger. Tårnet har åbent fra 10 til 16 foruden onsdag, hvor der er lukket. Den nærmeste station er Tondabayashi, der ligger cirka en kilometer borte.

 

Total Page Visits: 479 - Today Page Visits: 1