Rinku Gate Tower Building

Rinku Gate Tower Building

Rinku Gate Tower Building

Rinku Gate Tower Building er beliggende i Izumisano i det sydlige Osaka og er sammen med Cosmo Tower i Osaka Japans tredje højeste bygning med sine 256 meter. Oprindeligt skulle der have været tale om to tvillingebygninger, der skulle stå side om side, og som skulle være forbundet med en bro, men kun én bygning endte altså med at blive opført grundet den økonomiske boble, som bristede i starten af 1990'erne. Bygningen stod færdig i 1996 og er trappeformet ligesom Japans højeste bygning Abenobashi Terminal Building.

Det nederste trin består af en konferenceafdeling, det midterste trin består af kontorer, og det øverste trin er Gate Tower Hotel. Eftersom bygningen ligger lige ved siden af Sky Gate Bridge R, der fører frem til Kansai lufthavn, så er det et eftertragtet sted for turister og forretningsfolk at tilbringe natten før eller efter flyrejsen. Man har derfor også udsigt til lufthavnen fra bygningen, hvorfra man blandt andet kan se flyene lette og lande.

Rinku Gate Tower Building indeholder to observationsdæk. Det første er beliggende på 26. etage, mens de øverste etager ligeledes giver en 360 graders udsigt over området.

Total Page Visits: 444 - Today Page Visits: 1