Barnestjernen der blev morder

Barnestjernen der blev morder
Kazutaka Nishikawa som barn og voksen

Barnestjernen der blev morder

Kazutaka Nishikawa blev født i 1967 og fik som 6-årig sit gennembrud som barneskuespiller, da han spillede drengen Daigoro i de første 51 episoder af TV-serien Lone Wolf and Cub, der blev sendt fra 1973 til 1976. Senere fik Kazutaka roller i flere filmproduktioner, hvorved han blev en kendt barnestjerne, inden han i begyndelsen af 1980'erne besluttede sig for at lægge skuespillet på hylden for i stedet at leve en normal tilværelse. Under den økonomiske krise i 1990'erne blev Kazutaka imidlertid ramt af gæld, og det var på dette tidspunkt, han besluttede sig for at træde ind i politik, da han blev valgt til kommunalbestyrelsen i byen Shirone i Niigata-præfekturet.

Kazutaka Nishikawa kunne dog aldrig ryste sin fortid som skuespiller af sig og var stadig kendt som drengen Daigoro, selvom han var blevet voksen. Men den 30. november 1999 blev hans ry for altid ødelagt, da han som 33-årig slog sig sammen med den 31-årige Yuichi Kawamura, med hvem han dræbte en 56-årig mand ved navn Yukio Sato på hans kontor i Joetsu. På dette tidspunkt sad Kazutaka sådan set stadig i kommunalbestyrelsen i Shirone, men han var alligevel i pengenød, så sammen med Yuichi kvalte han sin bekendte Yukio Sato med det formål at stjæle 5 millioner yen fra hans kontor. Efter at have skjult liget i en skov gik de to mænd hvert til sit, og mens Yuichi blev anholdt kort til efter, formåede Kazutaka at flygte til Thailand.

Efter en måneds tid på flugt blev Kazutaka Nishikawa dog anholdt i Bangkok, og mens Yuichi Kawamura blev idømt 15 års fængsel for sin medvirken i drabet, så blev Kazutaka idømt livsvarigt fængsel, idet han var hjernen bag forbrydelsen. Fra 1972 til 1974 blev der desuden udgivet en filmserie af Lone Wolf and Cub, hvor drengen Daigoro spilles af Akihiro Tomikawa, som ligeledes har været i klammeri med loven. Som 36-årig var han nemlig indblandet i indsmugling af en pistol til Japan fra Thailand, hvilket kostede ham en dom på tre års fængsel. 

Total Page Visits: 248 - Today Page Visits: 1