Hakone (1438 m)

Hakone (1438 m)

Hakone-bjerget ligger ved byen Hakone i Kanagawa-præfekturet. Der er egentlig tale om en vulkan, og så endda en aktiv en af slagsen, hvilket har ført til, at der er mange varme kilder i Hakone, der af den grund er blevet til et populært ferieresort - især blandt udenlandske turister. Hakone-bjerget har en højde på 1.438 meter og kan hurtigt bestiges via en svævebane, men eller er der også flere vandreruter på bjerget, der gør det nemt at bestige det på et par timer, men man skal dog være opmærksom på, at disse kan risikere at være spærret grundet vulkansk aktivitet, der kan resultere i giftige dampe.

Et af vulkanens kratere kendt som Owakudani er et populært udflugtsmål, fordi man her kan opleve svovldampe og opvarmede kilder, hvor man sågar kan købe æg, som er blevet kogt i disse. Fra toppen af Hakone-bjerget kan man på en klar dag se Fuji-bjerget i nærheden, og så ligger den originale Hakone-helligdom desuden på Hakone-bjerget - den nye helligdom står derimod ved foden af det nær Ashinoko-søen.

Der er en togstation ved Hakone-bjergets nordvestlige fod, mens svævebanen mod toppen befinder sig på den modsatte side.

Total Page Visits: 250 - Today Page Visits: 1