Ashinoko-søen

Ashinoko-søen

Ashinoko-søen - eller bare Ashi-søen - ligger i byen Hakone ved foden af Hakone-bjerget, der faktisk er en vulkan, som i sin tid har skabt Ashinoko-søen. Der er nemlig tale om en kratersø, der opstod som følge af et udbrud for 3000 år siden, og med en størrelse på 7 kvadratkilometer er Ashinoko-søen altså en stor en af slagsen. Søen er mest kendt for at være et af de mest populære steder at nyde synet af Fuji-bjerget, hvilket man dog kun kan se på skyfrie dage, men generelt er Ashinoko-søen omringet af smuk natur, og så er det også her en af Japans mest kendte torii-porte befinder sig - nemlig den tilknyttet Hakone-helligdommen, som står placeret ved søens breder, hvor den med sine røde nuancer skiller sig tydeligt ud i landskabet.

Hakone er en attraktiv destination for mange turister, der kommer til området for at bo på de traditionelle roykans og bade i varme kilder, og derfor er der også mange bådture på Ashinoko-søen, hvor man blandt andet kan tage på sighteeingture i både, der er kendt for deres design, som minder om gamle piratskibe. 

Ashinoko-søen ligger på den modsatte side af Hakone-bjerget i forhold til den jernbanestrækning, der er tilknyttet Hakone. Herfra er der dog en svævebane, som fører frem til Ashinoko-søen. 

 

Total Page Visits: 177 - Today Page Visits: 1