Nantai (2486 m)

Nantai (2486 m)

Nantai-bjerget ligger i Nikko og er med sine 2486 meter blandt de højeste bjerge i Kanto-regionen, hvilket er grunden til, at det også er et af de mest populære bjerge i området. Der er faktisk tale om en vulkan, som man tidligere troede var inaktiv, indtil det i 2008 blev konkluderet, at den stadig har status som aktiv, selvom det er flere tusinde år siden, det sidste udbrud fandt sted.

Nantai-bjerget har længe været tilbedt af mennesker, og derfor er Futarasan Jinja blandt andet dedikeret til det. Nantai-bjerget kaldes også for Futarasan, og fra en sekundær helligdom tilknyttet Futarasan Jinja starter den officielle vandrerute på bjerget, der gør det muligt at bestige det. Denne er dog kun åben i sommerhalvåret, da der om vinteren ligger sne på toppen, hvilket gør det farligt at bestige bjerget.

Fra helligdommen tager det mellem 3 til 4 timer at komme frem til toppen, hvorfra man har udsigt ud over det omkringliggende landskab, netop fordi Nantai-bjerget er det højeste bjerg i området. Det kan være udfordrende at bestige Nantai-bjerget, fordi størstedelen af dette er dækket af træer, så ruten går gennem skovområder, ligesom der kan være stejle passager. På ruten finder man i alt ni stop bestående af helligdomme, før man ankommer til toppen.

Det er blandt andet også på Nantai-bjerget man finder Nikkos kendte hårnålesving på en vej, der ligger på bjerget. Det er typisk denne, man kører på, hvis man tager til Nantai-bjerget fra Nikko by, eftersom bjerget befinder sig uden for byen ved Chuzenji-søen.

Total Page Visits: 270 - Today Page Visits: 1