Miyagi Zao Fox Village

Miyagi Zao Fox Village

Miyagi Zao Fox Village - på japansk kaldet Kitsune Mura - er en dyrepark beliggende nær byen Shiroishi i Miyagi-præfekturet, som er dedikeret til ræve og den største af slagsen i Japan. Her finder man nemlig over 100 eksemplarer af seks forskellige rævearter, hvoraf mange af disse går rundt i parken uden indhegning, der adskiller dyrene fra de besøgende. Det vil altså sige, at man har mulighed for at begive sig rundt blandt rævene, ligesom man endda kan komme helt tæt på nogle af dem og håndfodre dem, da de er vant til at omgås mennesker. Nogle steder vil man imidlertid opleve, at visse ræve er spærret inde i meget små bure, hvilket der kan være forskellige grunde til - for eksempel hvis der er tale om aggressive eller syge individer.

Når rævene får hvalpe om foråret er det tilmed muligt at prøve at holde en af disse, hvilket ellers ikke er tilladt andre steder i verden, men i Miyagi Zao Fox Village sørger man for, at alle løse ræve er sygdomsfrie, så hvis de skulle ende med at bide besøgende, så er der ingen større helbredsrisiko. Det er dog på eget ansvar, at man besøger haven og vælger at bevæge sig tæt på rævene og interagere med dem. Udover ræve så har parken også andre arter såsom kaniner og geder, som besøgende må kæle med.

Den nemmeste måde at komme til Miyagi Zao Fox Village er med bil eller taxa. Fra Shiroishi tager turen dertil cirka 20 minutter.

Total Page Visits: 431 - Today Page Visits: 1