Noboribetsu Date Jidai Village

Noboribetsu Date Jidai Village

Noboribetsu Date Jidai Mura er en temapark beliggende i NoboribetsuHokkaido. Der er egentlig tale om en rekonstrueret landsby bestående af traditionelle bygninger, hvor hensigten er at genskabe den atmosfære, der kendetegnede Edo-perioden (1603-1868) med det formål at give besøgende mulighed for at opleve denne på første hånd, hvilket blandt andet kan lade sig gøre ved at leje kostumer, så folk selv kan klæde sig ud som for eksempel samuraier eller ninjaer. Rundt om parken befinder sig desuden skuespillere, som ligeledes er iklædt kostumer og sat til at interagere med besøgende, ligesom de står for at udføre daglige opvisninger.

De mange bygninger huser blandt andet museer og restauranter, men ellers er der også værksteder, hvor man eksempelvis kan deltage i workshops inden for traditionelt håndværk, ligesom det er muligt at spille gamle spil. Ellers kan man generelt bare gå rundt i parken og nyde den fortidsagtige stemning blandt de autentiske bygningsværker.

Noboribetsu Date Jidai Mura ligger 3 kilometer fra Noboribetsu station, så at gå dertil tager over en halv time. Der går dog busser til parken fra stationen, og turen dertil tager 5 minutter.

 

Total Page Visits: 376 - Today Page Visits: 1