Tokyo Tower

Tokyo TowerTokyo Tower er med sine 333 meter Japans anden højeste struktur efter Tokyo Skytree. Tårnet blev bygget med det formål at fungere som antennestøtte i 1958 med udgangspunkt i Eiffeltårnets design, og det var dengang verdens højeste selvbærende tårn helt frem til 1967. Tårnet blev malet for at efterkomme sikkerhedsreglerne i forbindelse med flytrafikken og har siden sin opførelse været et symbol på Japans økonomiske opsving efter Anden Verdenskrig, ligesom det er et hyppigst anvendt vartegn for Tokyo

Tokyo Tower befinder sig lige ved siden af Zojoji-templet. I bunden af tårnet finder man den fire-etagers bygning kaldet FoodTown, hvor besøgende kan spise, handle ind og besøge museer – blandt andet Guinness museet i Tokyo. i 2015 åbnede desuden en lille temapark til ære for manga– og animeserien One Piece.

Der er to observatorier i Tokyo Tower. Det ene befinder sig i 150 meters højde og det andet i 250 meters højde. Man kan besøge begge dæk ved at betale 1600 yen, ellers kan man nøjes med at betale 900 yen og blot besøge det nederste observatorium. De to observatorier kan nås med elevator, men nogle gange er det også muligt at tage en udendørs trappe på 660 trin til det første dæk. Tårnet har åbent fra 9 til 23, men lukker for nye besøgende en time før lukketid.

 

Tokyo Tower

Total Page Visits: 725 - Today Page Visits: 1