Daisuke Mori

Daisuke Mori
Daisuke Mori og hospitalet i Sendai

 

Daisuke Mori

Daisuke Mori var fra 1999 til 2000 ansat som sygeplejerske på et hospital i Sendai, hvor man under hans ansættelsesperiode oplevede et bemærkelsesværdigt højt antal dødsfald, idet 20 mennesker omkom under mystiske omstændigheder under deres indlæggelse, selvom der var tale om et lille hospital med kun 19 sengepladser. De fleste dødsfald blev dog registreret som værende naturlige, men den 31. oktober 2000 fik en 11-årig pige det dårligt, imens hun var indlagt, og hun endte efterfølgende i en komatilstand, som hun aldrig vågnede fra igen. En undersøgelse af pigens blod kunne vise, at dette indeholdt et muskelafslappende middel, som hun slet ikke skulle have haft, så noget tydede altså på, at nogen havde givet hende dette uden tilladelse.

Den 24. november omkom en 89-årig kvinde så på hospitalet, og da en analyse af hendes blod viste, at også dette indeholdt et muskelafslappende middel, stod det klart, at dette tilsyneladende blev sprøjtet ind i infusionsposer, så væsken kom ind i patienternes kroppe via drop. Det var nemlig Daisuke Mori, der udførte denne djævelske handling i det skjulte, og da han indså, at man havde fået kendskab til denne, valgte han at skille sig af med remedierne, hvilket han dog blev opdaget i den 4. december, hvorpå han blev anholdt og mistænkt for drabet på den 89-årige kvinde, da det kunne bevises, at hun var blevet slået ihjel med en overdosis.

Dog er det i Japan normalt at kremere lig, så det kunne ikke bevises, hvor mange personer, Daisuke Mori egentlig havde slået ihjel, så udover et enkelt drab blev han også sigtet for fire drabsforsøg i løbet af 2000, hvilket inkluderede den 11-årige komapatient. Den 29-årige mand nægtede sig skyldig i alle anklager, men han blev i 2004 idømt livsvarigt fængsel.

Total Page Visits: 128 - Today Page Visits: 1