Hiroshi Maeue

Hiroshi Maeue
Hiroshi Maeue

 

Hiroshi Maeue

Hiroshi Maeue var en japansk seriemorder, som i 2005 stod bag tre menneskers død, da han lokkede disse til at mødes med ham under påskud af, at de sammen skulle begå selvmord. Det at tage livet af sig selv kan for nogen være en udfordring, og derfor findes der hjemmesider, hvor folk kan søge efter andre, som er trætte af tilværelsen, så de sammen kan begå selvmord. Gruppeselvmord er derfor blevet et fænomen i Japan, hvilket den 37-årige Hiroshi Maeue besluttede sig for at udnytte, idet han led af parafili og kun kunne blive seksuelt opstemt ved at kvæle andre.

Dermed udsatte han også folk for livsfare, hvilket han allerede havde været fængslet for et par gange, og da han blev ved med at besidde sine seksuelle lyster, kastede han altså blikket mod selvmordshjemmesider, idet han hér kunne finde frem til folk, som var villige til at dø. Problemet var bare, at det havde Hiroshi ikke, så selvom han loggede på disse hjemmesider for at planlægge gruppeselvmord, så var han udelukkende på jagt efter nemme ofre, der kunne opfylde hans seksuelle fantasier.

Det første offer var en 25-årig kvinde, som Hiroshi lokkede til at mødes med ham i Osaka den 19. februar, hvor han hentede hende i sin bil og kørte til et afsides sted, hvor de havde aftalt at tage livet af sig selv. Men hér bandt han i stedet kvinden fast og kvalte hende til døde i bilen, mens han optog hændelsen med en diktafon, så han senere kunne onanere til lyden af kvinden, der blev kval ihjel. Hendes lig blev efterfølgende efterladt i et øde område.

Næste offer var en 14-årig dreng, som Hiroshi mødtes med tre måneder senere, der blev slået ihjel på præcis samme måde, bortset fra at Hiroshi denne gange også medbragte et videokamera, så han kunne optage drabet. Den 10. juni var det så en 21-årig mand, som blev lokket til at mødes med Hiroshi, der på denne dag fik status som seriemorder, da den unge mand ligeledes blev hentet i en bil og dræbt i denne, mens drabet også denne gang blev optaget på film. Dermed havde Hiroshi dog også sørget for at producere bevismateriale, som kunne blive brugt imod ham, selvom han nok ikke havde regnet med at blive opdaget. For hans ofre var trods alt selvmordstruede unge, så deres forsvindinger blev af den grund behandlet som mulige selvmord, indtil man fandt frem til liget af den 25-årige kvinde i august 2005. Og da det kunne bevises, at hun var blevet kvalt, viste det sig, at man stod med en drabssag.

Ved at gennemgå kvindens internethistorik fandt man ud af, at hun havde været i kontakt med Hiroshi, som derfor blev opsøgt og afhørt af politiet, hvilket endte med, at Hiroshi tilstod drabet på hende samt de to andre drab, der endnu ikke var blevet opdaget. I retten erklærede Hiroshi sig ligeledes skyldig, og han blev derfor dømt til døden og henrettet i en alder af 40 år i 2009.

Total Page Visits: 222 - Today Page Visits: 2