Aizuwakamatsu-borgen

Aizuwakamatsu-borgenAizuwakamatsu-borgen befinder sig i byen Aizuwakamatsu i Fukushima-præfekturet. Den går også under navnet Tsuruga-borgen. Den nuværende struktur er en moderne rekonstruktion af beton, som blev opført i 1965. Det er muligt at betræde borgens indre, hvor der befinder sig et museum, mens man fra den øverste etage har mulighed for at beundre det omkringliggende bjerglandskab. Med sit hvide design og rødbrune tegl er der tale om en af Japans mest særprægede borge.

Borgen blev oprindeligt bygget i 1384 under navnet Kurokawa-borgen. Den skiftede hænder mange gange, efterhånden som forskellige krigsherrer overtog den gennem tiden. Den originale borg fik lov at stå helt frem til den japanske revolution i 1868, hvor der blev gjort op med Tokugawa-shogunatet. Under voldsomme kampe i Aizuwakamatsu endte borgen med at tage så meget skade, at man efterfølgende valgte at rive den ned.

Borgen i Auziwakamatsu befinder sig cirka 2 kilometer fra Nishi Wakamatsu-staion. Det tager cirka en halv time at gå derhen til fods.

 

Total Page Visits: 269 - Today Page Visits: 2