Koriyama-borgen

Koriyama-borgen

Koriyama-borgen ligger syd for Nara og blev oprindeligt grundlagt som en fæstning i 1162, før en egentlig borg blev opført i slutningen af 1500-tallet. Fundamentet blev blandt andet anlagt ved at indhente sten fra de omkringliggende templer, og dette er i dag det eneste, der står tilbage af selve borgen, eftersom denne blev forladt og revet ned i slutningen af 1800-tallet, hvor man stræbte efter at modernisere det japanske samfund ved at skille sig af med de feudale levn, da man mente, at disse hørte fortiden til.

En del af borggrunden blev anvendt til nybyggeri, men i 1980'erne besluttede man sig så for at opføre moderne rekonstruktioner af borgens hovedport og to vagttårne i et forsøg på at trække turister til ruinerne, der i dag fungerer som en offentlig park. Denne er især kendt for sine blomster, så når disse springer ud i sommerhalvåret, er der mange, der vælger at lægge en tur forbi Koriyama-borgen, hvis bygninger er kendetegnet ved deres mørke træværk.

Koriyama-borgen ligger imellem Kintetsu-Koriyama station og Kujo station, der begge er en del af en privat toglinje og ligger under en kilometer væk. Den nærmeste JR-toglinje er Koriyama station cirka 1,5 kilometer væk. 

Total Page Visits: 126 - Today Page Visits: 1