Showa Memorial Park

Showa Memorial Park

Showa Memorial Park er en 165 hektar stor park beliggende i Tama-regionen vest for Tokyo Centrum. Parken er dedikeret til Kejser Showa og åbnede i 1983 for ar fejre hans 50 år på tronen, og på symbolsk vis blev parken anlagt på en forhenværende luftbase, der under kejserens regeringstid både blev anvendt af Japan under Anden Verdenskrig, ligesom den blev benyttet som en amerikansk militærbase under og efter okkupationen.

Eftersom der er tale om en temmelig stor park, så har Showa Memorial Park en hel del at byde på, idet her blandt andet ligger sportsfaciliteter og museer. Det er dog de grønne omgivelser, der trækker folk til, for udover en masse træer, der gør parken populær i både foråret og efteråret, så er parken eftertragtet grundet sine talrige blomster, der visse steder er blevet plantet således, at de tilsammen skaber farverige formationer. Om vinteren bliver parken sågar lyst op med ledlys.

Showa Memorial Park har et 11 kilometer langt stisystem, hvor man blandt andet kan cykle rundt, og derfor kan man i parken også leje cykler. Rundt omkring i parken findes flere søer, ligesom her er legeområder til børn og grillområder, hvor man kan tilberede mad og hygge sig i fællesskab. Og så er der endda også en lille forlystelsespark i skikkelse af et vandland.

Nishi-Tachigawa station ligger lige ved siden af parken, der er hegnet af, eftersom den kun er åben for besøgende i dagtimerne.

Total Page Visits: 73 - Today Page Visits: 1