Hihokan – Adult Museum Atami

Hihokan - Adult Museum Atami

I byen Atami i Shizuoka-præfekturet finder man et såkaldt hihokan, der betyder "de skjulte skattes hus", men rent ud sagt er det et sexmuseum, hvor man på tre etager bliver præsenteret for sjove, bizarre og spændende aspekter ved den japanske sexkultur i form af billedkunst, udstillinger og interaktive redskaber. Det er også muligt at se erotiske film i 3D, og så huser stedet blandt andet en erotisk udgave af Den lille havfrue.

Der er tale om et museum, der både har til formål at informere, men ligeledes underholde ved at inddrage gæsterne i sjofle aktiviteter - såsom at spille muldvarpespillet, hvor man skal slå på penisser, som titter frem fra små huller i stedet for muldvarper. Der er ligeledes tale om effekter af eksplicit karakter, hvorfor man som besøgende skal kunne bevise, at man er fyldt 18. Museet tager fat om både de uskyldige og perverse aspekter ved sex og har mest af alt fokus på de kødelige lysters rolle i det japanske samfund. 

Sexmusser blev udbredt i små japanske resort-byer i 70'erne og 80'erne, men der er nu kun ganske få tilbage. Museet i Atami befinder sig på en lille bjergtop, som man kan komme til med en svævebane, hvilket er inkluderet i billetprisen, hvis man ikke ønsker at tage turen til fods. Fra toppen har man desuden udsigt ud over havet. Museet er lokaliseret cirka 2 kilometer fra Kinomiya station.

Total Page Visits: 828 - Today Page Visits: 1