Naritasan Kurume Bunin

Naritasan Kurume Bunin

Naritasan Kurume Bunin er et buddhistisk tempel beliggende i byen KurumeKyushu, hvor det blev grundlagt i 1958. Der er tale om et undertempel tilknyttet Naritasan Shinshoji i Narita, men Naritasan Kurume Bunin adskiller sig dog fra dette på flere områder. Ved templet finder man eksempelvis en af de højeste statuer i Japan i form af en 62 meter høj Kannon-statue med en baby i favnen, der blev opført i 1982. Denne er blandt andet dekoreret med diamanter, jadesten og krystaller, og så er det også muligt at bestige den indvendigt, så man kan nyde udsigten ud over det omkringliggende landskab, hvor den hvide statue tårner op og derfor kan ses på lang afstand.

Herudover er Naritasan Kurume Bunin også i besiddelse af en såkaldt fredpagode, der er en kopi af Mahabodhis-templet i Indien, som besøgende ligeledes har adgang til, så man blandt andet kan se en udstilling bestående af 300 Buddha-statuer. Templet er desuden kendetegnet ved at have en karakteristisk port, og så lægger det årligt grund til en lokal setsubun-festival, hvor tusindvis af besøgende kommer for at fange bønner, når disse bliver kastet rundt.

Naritasan Kurume Bunin ligger 3 kilometer fra den nærmeste station, men fra Nishitetsu Kurume station går der busser i retning mod templet, selvom de standser over en halv kilometer derfra.

Total Page Visits: 34 - Today Page Visits: 1