Mordet på Harumi Kurita

Mordet på Harumi Kurita
En illustration af Kyohei på politistationen

Mordet på Harumi Kurita

Kyohei Kurita var 17 år gammel, da han i 2007 tog livet af sin mor, Harumi, på noget bestialsk vis i byen Aizuwakamatsu, hvor teenageren boede sammen med sin lillebror. De to brødre var nemlig vokset op i en lille landsby ved navn Kaneyama, så da de begge havde held med at blive optaget på et fint gymnasium i Aizuwakamatsu, var det nemmere for dem at flytte hjemmefra og bosætte sig i deres egen lejlighed. Desværre led Kyohei af psykiske problemer, hvilket blandt andet førte til, at han blev asocial og begyndte at pjække. Der var bare ingen andre end hans bror, der havde mulighed for at observere dette, men broderen havde travlt med at fokusere på sine egne studier, og derfor fik Kyohei det kun dårligere.

Da Kyoheis forældre omsider fandt ud af, hvor slemt det stod til med deres ældste søn, valgte Harumi at flytte ind i lejligheden i Aizuwakamatsu, så hun kunne give Kyohei den opmærksomhed og omsorg, han havde brug for, samtidig med at han begyndte at modtage behandling. Dog gik han også rundt med drabstanker, og fantasien om at slå nogen ihjel endte til sidst med at overtage hans forstand, da han indkøbte flere remedier, som skulle bruges til den forbrydelse, han endte med at begå natten til den 15. maj 2007, hvor han udså sig sin mor som offer - og så endda på hendes 48 års fødselsdag.

Det var ikke, fordi Kyohei hadede sin mor. Han var simpelthen bare så besat af tanken om at dræbe nogen, at han var ligeglad med, hvem det var. Og da hans mor var det mest oplagte offer, endte det også med at blive hende, han slog ihjel, da han midt om natten dræbte hende ved at stikke hende ihjel, imens hun intetanende lå og sov. Men Kyohei var dog ikke færdig med sin forbrydelse. For da hans mor var død, gav han sig til at partere hendes lig, hvilket blev gjort ved, at han skar hendes hoved af, hvorefter han savede hendes højre arm af, som han endda spraymalede hvid og anbragte i en stueplante. Kyohei forsøgte ligeledes at skære den venstre arm af, men han var alt for udmattet, så han endte med kun at save hånden af.

Efterfølgende pakkede Kyohei så sin mors hoved i en taske, som han bragte med sig, da han midt om natten steg på cyklen og tog på en karaokebar for at høre musik. Herefter tog Kyohei videre til en internetcafé, hvor han tilbragte nogle timer, inden han besluttede sig for at bestille en taxa med beskeden om, at han gerne ville køres til politistationen, hvor an ankom tidligt om morgenen. Kyohei havde nemlig i sinde at melde sig selv, hvilket han gjorde ved at bringe tasken med sig ind på politistationen, hvor han forklarede, at han havde slået sin mor ihjel. Og med sig havde han endda beviset i skikkelse af hendes hoved, der lå i den taske, som han åbnede foran den kvindelige betjent, som tog imod anmeldelsen. Synet af det oversavede hoved fik kvinden til at besvime, så det var en mandlig betjent, der måtte stå for anholdelsen af Kyohei. Og da man sendte en vogn ud til hans hus, fandt man så sandelig Harumis parterede lig, som Kyoheis lillebror heldigvis ikke nåede at se, før han blev vækket af politiet med den skrækkelige besked om, at hans storebror havde slået deres mor ihjel.

Kyohei havde både købt reb, kroge, en sav samt spraymaling, så det formodes, at han havde tænkt sig at skabe et slags kunstværk ved at hænge sin mors malede kropsdele op. Dog var parteringen så udmattende, at han endte med at indstille denne for i stedet at bringe sin mors hoved med på en lille udflugt. Man kunne derfor ikke ignorere, at noget var galt i den unge mands hoved, og da det kom frem, at han så sandelig havde psykiske problemer, ligesom han på gerningstidspunktet var umyndig, slap han med en behandlingsdom, så han inden længe kunne vende tilbage til samfundet, hvor han dog måtte leve videre med dårlig samvittighed over, at han havde slået sin mor ihjel.

Total Page Visits: 96 - Today Page Visits: 1