Piranha-familien

Piranha-familienI november 2012 blev den 64-årige Miyoko Sumida anholdt som hovedmistænkt for et ukendt antal drab, da politiet begyndte at finde ligene af flere personer, som hun havde relationer til. Den 30. oktober fandt politiet en metaltønde fyldt med cement, der viste sig at indeholde resterne af den 53-årige Jiro Hashimoto, der var forsvundet året før. Han var tilfældigvis bror til Miyoko Sumidas tidligere mand, der havde mistet livet i en faldulykke i 2005. Ydermere forsvandt deres mor allerede i 1987, og man mener, at det var hér Miyoko Sumida påbegyndte den serie af mord, der ikke blot gjorde, at hende og hendes familie kunne leve i luksus, men som også førte til, at de blev kendt som piranha-familien i medierne.

Politiet endte med at finde ligene af i alt fem personer med relationer til Miyoko Sumida, og efterhånden som efterforskningen skred frem, endte man op med hele 17 mulige drab med tilknytning til familien, hvilket førte til i alt seks anholdelser af dens medlemmer. Miyoko Sumida erkendte, at hun var overhovedet, der havde påbegyndt og videreført mordene på familiemedlemmer for tilsyneladende at få udbetalt forsikringspenge til hende selv og de andre involverede slægtninge. Derfor blev hendes afdøde mands ulykke mistænkt for i virkeligheden at være et drab, men de andre drab var dog blevet udført på mere bestialsk vis, idet mange var blevet låst inde uden mad eller vand, samtidig med at de blev tæsket gentagende gange. Og da de til sidst døde, blev deres lig skilt af vejen ved enten at blive parteret og smidt i vandet i tønder, eller de blev gemt under gulvbrædderne i en ejendom der havde tilhørt et af de ofre, hvis lig aldrig er fundet – Sumidas svigerdatters 88-årige bedstemor. Drabene skete i Amagasaki ved Kobe, hvor familien boede.

Året efter sin anholdelse, mens Miyoko Sumida sad i fængsel, valgte hun at begå selvmord ved at kvæle sig selv, hvilket hun formåede at gøre, selvom hendes celle blev overvåget, netop så hun ikke kunne tage livet af sig selv. Hun modtog derfor aldrig en dom i sagen, men sådan er det ikke gået de andre familiemedlemmer, der blandt andet inkluderer Sumidas svigerinde og fætter, der har modtaget domme for deres involvering i sagen, som fortsat efterforskes, eftersom der stadig er flere familiemedlemmer, der er forsvundet.

Total Page Visits: 352 - Today Page Visits: 1