Seiha Fujima

Seiha Fujima
Seiha Fujima i politiets varetægt

 

Seiha Fujima

Seiha Fujima var en problematisk teenager, da han som 17-årig blev sendt på en reformskole efter at have begået tyveri. Her mødte han to jævnaldrende drenge ved navn Juntaro Kishi og Katsumi Hirayama, og efter sin løsladelse valgte Seiha at flytte sammen med Katsumi i Yokohama, hvor de to unge mænd levede ved at begå røverier i løbet af 1981, før den 21-årige Seiha besluttede sig for at dræbe den 20-årige Katsumi, fordi han havde stjålet nogle af Seihas penge. Da Katsumi ikke agtede at levere dem tilbage, blev han natten til den 6. oktober stukket ned i et øde område uden for Yokohama.

Måneden efter mødte Seiha så den 16-årige Makiko Hata, som han begyndte at date. Men da pigen besluttede sig for at droppe Seiha, fordi hun var forelsket i en anden, begyndte han at chikanere både hende og hendes familie, før han med tiden planlagde at tage livet af hende. Han genoptog derfor kontakten til den 19-årige Juntaro, og sammen invaderede de to Marikos hjem den 25. maj 1982, hvor Juntaro holdt vagt, imens Seiha knivdræbte Makiko, hendes mor og 13-årige lillesøster. De to unge mænd tog herefter flugten til det vestlige Japan, hvor de rejste fra by til by. Men da Seiha blev bange for, at Juntaro ville gå til politiet, blev han også slået ihjel den 5. juni, så 21-årige Seiha Fujima dermed havde taget livet af 5 personer på under et år.

Da Seiha senere blev anholdt, erkendte han sine forbrydelser, som han imidlertid ikke angrede. Han blev tværtimod kendt for at smile og vise V-tegnet i retten og foran pressen. Han havde samtidig stået bag en utilgivelig handling ved både at være massemorder og seriemorder, så i 1988 blev han dømt til døden, før han som 47-årig blev henrettet i 2007.

Total Page Visits: 215 - Today Page Visits: 1