Filosoffens Sti

Filosoffens Sti

Filosoffens Sti, der på japansk hedder Testugaku no michi og på engelsk Philosopher's Path eller Walk, er en 1,5 kilometer lang strækning i det nordøstlige Kyoto. Stien løber langs en kanal og er et af de mest populære steder i Kyoto om foråret, idet den består af rader af kirsebærtræer, som blomstrer i denne periode. Navnet skyldes, at det tilsyneladende var her den japanske filosof Professor Nishida Kitaro (1870-1945) mediterede, når han gik tur i byen.

Filosoffens sti løber mellem de to templer Nanzenji og Ginkakuji og på vejen er der mulighed for at besøge flere templer, ligesom der er butikker og caféer på strækningen. Når stien ender nær Nanzenji bliver kanalen til en akvædukt, som løber gennem tempelkomplekset. Det vil tage cirka en halv time at tage turen på Filosoffens Sti, hvis man ikke gør stop undervejs.

Den nærmeste station er undergrundsstationen Keage, der befinder sig cirka et kvarters gang fra Nanzenji-enden. I Ginkakuji-enden er Demachi-Yanagi station tættest på, men den befinder sig cirka 2 kilometer væk.

Total Page Visits: 880 - Today Page Visits: 1