Familietragedien i Hitachi

Familietragedien i Hitachi
Hirobumi Komatsu og hans fem børn

Familietragedien i Hitachi

Den 32-årige Hirobumi Komatsu boede i byen Hitachi sammen med sin 33-årige kone, Megumi, samt parrets fem børn - en pige på 11 og fire sønner i alderen 4 til 7, hvoraf de to yngste var tvillinger. Som en stor familie var udgifterne mange, hvilket resulterede i, at den arbejdsløse Hirobumi blev ramt af gæld, som han ikke kunne overskue at betale tilbage. Megumi havde samtidig været ham utro, fordi hun ikke elskede Hirobumi, der blandt andet var voldelig over for hende, og hun havde derfor truet med at forlade ham, hvorved Hirobumis tilværelse var ved at ramle sammen, hvilket kørte ham så langt ud psykisk, at han til sidst endte med at lide et mentalt sammenbrud, da han tidligt om morgenen den 6. oktober 2017 besluttede sig for at udslette hele sin familie.

Dette blev gjort ved, at Hirobumi gik fra værelse til værelse, hvor han stak sin kone og fem børn med en køkkenkniv, imens de lå og sov, inden han stak ild til huset ved at overhælde entreen med benzin. Hirobumi flygtede herefter fra det brændende hus, inden brandvæsnet ankom og fik slukket ilden, hvorved det stod klart, at man havde at gøre med et massemord, idet de seks lig tydeligvis var blevet udsat for et blodigt angreb, før ilden var opstået. Dog viste det sig, at størstedelen af familien stadig havde været i live, da branden brød ud, eftersom der blev fundet spor efter røg i deres lunger.

Hirobumi gik rundt og overvejede først at tage livet af sig selv, før han i stedet valgte at møde op på politistationen og melde sig selv for den grusomme forbrydelse, der havde kostet en kvinde og fem børn livet. For dette blev Hirobumi Komatsu i 2021 dømt til døden.

Total Page Visits: 106 - Today Page Visits: 1