Taxa-morderen

Taxa-morderen
Hiroaki Hidaka og en japansk taxa

Taxa-morderen

Hiroaki Hidaka var en taxachauffør, som arbejdede i Hiroshima, hvor han i 1996 tog livet af fire kvinder i sin taxa. Hidaka var på dette tidspunkt 34 år og døjede med økonomiske problemer, samtidig med at han gerne ville leve livet med alkohol og prostituerede. Af den grund udså han sig prostituerede som sine ofre, så han kunne berøve dem ved at tage livet af dem, og den første, han besluttede sig for at slå ihjel var en kun 16-årig pige, som han samlede op i en park den 18. april. De to kørte efterfølgende på et love hotel for at dyrke sex, hvorpå Hidaka bragte pigen ud fra byen og kvalte hende i sin taxa med brug af sit slips.

Samme fremgangsmetode blev benyttet under de tre andre drab, da Hidaka i de kommende måneder tog livet af to kvinder på 23 og 45 år, før han natten til den 14. september dræbte en 32-årig prostitueret, som han var fast kunde hos. Dermed kom politiet også på sporet af Hidaka, som imidlertid flygtede fra Hiroshima, men han blev ikke desto mindre pågrebet og anholdt i oktober, hvor han tilstod at have stået bag fire drab, selvom det kun var to af disse, der var blevet opdaget. De to andre lig blev derfor først fundet efter Hidakas tilståelse, så man på den måde fandt ud af, at man havde at gøre med en seriemorder.

Hiroaki Hidaka erklærede sig for skyldig i retten og blev efterfølgende dømt til døden, hvorpå han den 26. december 2006 blev henrettet i en alder af 44 år.

Total Page Visits: 235 - Today Page Visits: 1