Warp Station Edo

Warp Station Edo

Warp Station Edo ligger i Ibaraki-præfekturet og er en finurlig seværdighed. Der er nemlig tale om en rekonstruktion af en landsby fra 1600-tallet, der ejes og drives af den japanske TV-station NHK. Warp Station Edo benyttes nemlig som kulisse til film- og TV-dramaer, der udspiller sig i Edo-perioden (1603-1868), men netop fordi stedet giver et autentisk indblik i fortidens arkitektur og boligforhold, så er det dog også muligt for almindelige folk at besøge området og således træde tilbage i tiden, når der holdes åbent i dagtimerne. Her er både huse, hele gader, haver og sågar en kanal med en tilhørende bro.

Visse gange kan man dog risikere at hele landsbyen er lukket, fordi der er en optagelse i gang, men for det meste er dette begrænset til bestemte sektioner, så man altså både kan udforske de andre dele af landsbyen og samtidig betragte eventuelt igangværende optagelser på afstand. I det tilhørende informationscenter kan man blandt andet se en oversigt over nogle af de såkaldte periodedramaer, der er blevet indspillet i Warp Station Edo. 

Eftersom Warp Station Edo ligger ude på landet, så er stedet svært at komme til. Langt de fleste kører derfor dertil i bil, idet den nærmeste station er Mirai-daira station, som ligger 5 kilometer væk. Her kan man dog tage en taxa og være fremme ved landsbyen på et kvarter.

 

Total Page Visits: 346 - Today Page Visits: 1